Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Evropská unie umožňuje firmám a OSVČ poskytovat služby po celé EU, aby se snížila byrokracie a zlepšila spolupráce mezi zeměmi. V Česku platí zákony, které toto upravují. Firmy mohou posílat zaměstnance na zakázky do jiných zemí a podnikatelé mohou ...
  • Konference plná informací o kybernetické bezpečnosti, bezpečnosti datových sítí, monitoringu, výstavbě sítí, legislativě a třeba i souvislostí s ai. Zajímat to nebude jen majitele firem ale hlavně techniky, kteří bezpečnost realizují. A co ti, co řeší ...
Changes saved

KONSTRUKCE: Časopis All for Power, zaměření a plán vydání


Document Actions
KONSTRUKCE: Časopis All for Power, zaměření a plán vydání
Od roku 2007 se mezi periodiky pravidelně objevuje i časopis All for Power zaměřený především na problematiku uhelné a jaderné energetiky, plynárenství a energetického strojírenství obecně. Pro jakou cílovou skupinu je určen, jak je každé číslo členěno a další informace, čtěte zde ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 19.08.2009
reklama

Časopis All for Power se zaměřuje především na problematiku uhelné a jaderné energetiky, plynárenství a energetického strojírenství obecně. Časopis je platformou různorodých názorů specialistů z oboru. Předmětem zájmu jsou témata vztahující se i k teplárenství. Časopis přináší i racionální pohledy na alternativní zdroje energie, především pak na jejich fyzikální limity.

Články v časopise jsou psány česky (resp. slovensky) s anglickým a ruským abstraktem. Zaměřuje se především na odborné a technické informace, související s modernizacemi, rekonstrukcemi stávajících uhelných a jaderných elektráren, a to nejen na území České a Slovenské republiky, ale i celé Evropy. Nechybí zde zprávy o výstavbě nových zdrojů energií, samozřejmě i alternativních.

Cílová skupina
Jeho cílovou skupinu tvoří výrobci elektrické energie, odborníci z oblastí, zaměřujících se na rekonstrukce a výstavbu, dodavatelé moderních technologií a služeb pro energetiku, dodavatelé stavebních materiálů a služeb, vysokoškolští profesoři a studenti, pracovníci výzkumných ústavů, legislativní pracovníci.

Obsahem časopisu jsou i informace o moderních trendech, stavebních postupech, používaných materiálech a technologiích v širších technických souvislostech.

Časopis vznikl v roce 2007, vychází 4x ročně. V červnu 2008 byl časopis Radou vlády ČR zařazen mezi recenzovaná neimpaktovaná periodika.

Členění rubrik každého čísla je následující:

  • Uhelné elektrárny
  • Jaderná energetika
  • Plynárenství
  • Teplárenství
  • Rozvody energií
  • Energetické strojírenství
  • Technologie, materiály
  • Alternativní zdroje energií

Termíny vydání a názvy tematických odborných příloh naleznete zde.

Vydavatelem odborného časopisu All for Power je agentura AFPower, a.s., produkci zajišťuje vydavatelství Konstrukce Media, s.r.o. Vydavatelství vzniklo v roce 2002. Stěžejním produktem vydavatelství je od zahájení činnosti odborný časopis Konstrukce (pozemní stavby). V květnu 2006 bylo zahájeno vydávání časopisu Silnice Železnice (liniové stavby). V září roku 2007 přišlo vydavatelství na trh s novým titulem All for Power (energetika). Všechna média jsou distribuována k partnerským redakcím po celé Evropě.

Během krátké doby začal časopis All for Power plnit přesně tu úlohu, kterou by odborné médium plnit mělo - rychlý a kvalitní transfer informací o progresivních a moderních technologiích, technice, výrobcích a službách v oborech stavebnictví, strojírenství, hutnictví a energetice. Díky své vysoké kvalitě a účinnému zásahu cílových skupin se u mnohých firem staly nezastupitelnými ve firemní komunikaci, při podpoře prodeje, zboží, výrobků a služeb. Média jsou v řadách stále většího počtu marketingových odborníků považovány za jedny z nejkvalitnějších a nejúčinnějších titulů na B2B (business to business) průmyslovém trhu. Plní významnou funkci při komunikaci mezi odbornou veřejností a vystavovateli na odborných konferencích, seminářích a veletrzích. Podstatným způsobem přispívají k popularizaci průmyslových oboru, ale i techniky obecně. Přispívá k rozvoji vědomostí, poznání a odborné gramotnosti nejen stávajících odborníků, ale i nastupující mladé generace inženýrů a techniků.

Cena:
Prodejní cena: 120,-Kč/kus
Roční předplatné: 404 Kč,- (vč. poštovného a balného)

Celoroční předplatné si můžete objednat níže přiloženým formulářem!

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
AF POWER agency a.s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Umíte odpovědět? Vysvětlete, proč musíme elektrické stroje chladit a co by se stalo, kdybychom je nechladili. Popište rozdíly mezi chlazením vzduchem a chlazením kapalinou. Vysvětlete, jak teplo putuje elektrickým strojem a jak nám tepelný okruh pomáhá toto teplo správně odvést. Co přesně znamená ventilace v kontextu elektrických strojů? Jaký je rozdíl mezi ...
V přednášce na konferenci SOLID Team se Miroslav Záloha ze SUIP zmínil také o nutnosti a významu technické dokumentace při revizích. Přestože jsou běžné argumenty o ztrátě nebo zastarání dokumentace, zdůraznil, že legislativa, vládní nařízení a provozní bezpečnostní předpisy, jasně stanovují povinnost udržování a aktualizace technické dokumentace. Připomněl význam dokumentace pro správné provedení revize. Hlavním bodem bylo, že revizní technik musí nejen ... Více sledujte zde!
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Jaké problémy mohou nastat při tvorbě projektových dokumentací hromosvodu pro rodinné domy? Je časté, že nízká kvalita dokumentace komplikuje práci realizovních firem? Co obvykle chybí v těchto nedostatečných projektech? Jak důležitá je analýza rizik v projektování hromosvodů? Co všechno by měla obsahovat kvalitní technická zpráva? Je pravda, že někteří lidé nevědí, jak by měla správná dokumentace vypadat, a jsou spokojení jen s několika listy papíru? Jaký rozdíl je mezi zkušenými projektanty a těmi, kteří "podvádějí" v projektování? Co všechno zahrnuje dobře vypracovaný projekt hromosvodu a uzemnění?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933